Náplně, korpusy, příchutě …

Náplně

  • Swiss Merinque krém ( bílkovomáslový)
  • Máslový krém s pudinkem
  • Mascarpone krém ( plus příchutě do náplní)
  • Tvarohový krém – tzv. Míša
  • Ovocná pěna
  • Šlehačka
  • Pařížská šlehačka
  • Lemon curd krém
  • Ganache krém-čokoládový, tmavá/bílá čokoláda, Lindt, Callebaut
  • Ovocné želé

Korpusy

  • Základní piškot světlý/ kakaový
  • Ořechový máslový
  • Nepečený „sušenkovýnapř. u cheesecake
  • Red/Blue velvet

Příchutě do náplní

  • Vanilková (s vanilkovým luskem)
  • Rumová/punčová
  • Čokoládová (hořká,mléčná,bílá,jahodová,pomerančová čokoláda) Lindt a Callebaut
  • Karamelová
  • Kávová
  • Kokosová
  • Citronová (lemon curd)
  • Ořechová
  • Mandlová/hořké mandle
  • Ovocný rozvar – jahoda,borůvka,malina,rybíz červený…
  • Ovoce celé do náplně ( sezónní,kompotované či mražené)