Skip to content
Náplně
- Swiss Merinque krém ( bílkovomáslový)
- Máslový krém s pudinkem
- Mascarpone krém ( plus příchutě do náplní)
- Tvarohový krém – tzv. Míša
- Ovocná pěna
- Šlehačka
- Pařížská šlehačka
- Lemon curd krém
- Ganache krém-čokoládový, tmavá/bílá čokoláda, Lindt, Callebaut
- Ovocné želé
Korpusy
- Základní piškot světlý/ kakaový
- Ořechový máslový
- Nepečený „sušenkový“ např. u cheesecake
- Red/Blue velvet
Příchutě do náplní
- Vanilková (s vanilkovým luskem)
- Rumová/punčová
- Čokoládová (hořká,mléčná,bílá,jahodová,pomerančová čokoláda) Lindt a Callebaut
- Karamelová
- Kávová
- Kokosová
- Citronová (lemon curd)
- Ořechová
- Mandlová/hořké mandle
- Ovocný rozvar – jahoda,borůvka,malina,rybíz červený…
- Ovoce celé do náplně ( sezónní,kompotované či mražené)